X

Últimes notícies

Presentació del còmic Temps era temps (ComiCat)

El proper dimarts dia 6 de setembre, a les 11.30 hores, a la Sala 1 de la Cambra de Comerç de Girona tindrà lloc la presentació del còmic Temps era temps, editat per la Cambra de Comerç de Girona. A l’acte hi intervindran: Jaume Fàbrega, vicepresident de la Cambra i comissari del Centenari, Joan Codina, autor del còmic i Joan Domènech, autor de l’annex de recursos didàctics.

Temps era temps constitueix una iniciativa singular. Per una banda, es tracta d’una aventura apassionant i plena d’acció (un viatge en el temps) que atrapa lectors de totes les edats i, per l’altra, acosta els infants al món de l’empresa i a la nostra història recent. El dibuixant i guionista, Joan Codina, està molt vinculat al món empresarial, ja que treballa com a assessor. El llibre incorpora un apartat de recursos didàctics per a pares i educadors, escrit pel mestre i llicenciat en història Joan Domènech, per tal d’explicar a la mainada temes molt diversos: l’empresa, la crisi, el progrés, la Nova Cançó, la igualtat de drets, la Costa Brava, les inundacions, la dictadura franquista, etcètera. Tots els assistents seran obsequiats amb un exemplar del còmic.

Notícia original de ComiCat 

Etiquetes:

Sobre l'autor

Avatar
Com que no s’hi dedica professionalment, i cansat de dibuixar sense cap finalitat, J.C.Negre s’inventa un objectiu que doni sentit a les seves obres. Per aquest motiu fusiona les seves dues aficions, el dibuix i el cinema, i crea el seu personatge de còmic anomenat Siset.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *