Operació Iceberg

15.00

Karl Von Glass és un excèntric, malvat i poderós personatge que ha segrestat un satèl·lit experimental equipat amb un potent làser capaç d’escalfar qualsevol punt del planeta des de l’espai.

El seu pla és comprar a qualsevol preu, i mitjançant mètodes poc ètics (és a dir, extorsionant als propietaris), les terres situades després de primera línia de mar. Un cop aconseguit utilitzarà el làser del satèl·lit per accelerar els efectes del CANVI CLIMÀTIC de tal manera que en pujar el nivell del mar aquestes terres passin a estar situades a primera línia de mar i augmentin el seu valor urbanísticament per tal d’enriquir-se construïnt-hi apartaments i hotels.

El que no sap aquest sinistre personatge és que la seva actuació pot, segons l’opinió dels experts, produïr una GLACIACIÓ

De nou, en Siset serà l’encarregat de salvar la humanitat utilitzant la seva intel·ligència, astúcia i valentia per evitar que aquest catastròfic pla es porti a terme.

Publicat pel diari El Punt. La publicació estava formada pel còmic i per diferents articles en relació al canvi climàtic i les seves conseqüències

Any 2009
Equadernació grapada en rústega – Tapa tova – 55 pàgs

 


Share