La nova aventura d’en Siset, plasmada al còmic “Enxarxats”, ha sortit a diversos mitjans de comunicació, i tots coincideixen en que, en aquesta nova entrega, l’autor Joan Codina ha realitzat una aposta molt ferma per revelar la problemàtica que tenen les noves tecnologies en el món actual. Tal i com diu el mateix autor, “sembla que tots estem abduïts per elles”. 

En aquesta cinquena aventura en Siset té com a objectiu tombar el pervers pla de la Dopamina per controlar les ments de tots els humans i, així, poder dominar tot el planeta.  Per a fer-ho comptarà amb l’ajuda de les seves quatre fantàstiques i extraordinàries amigues de la Cococolla, l’Ari, la Iona, la Joui i l’Àlex.  

El llançament d'”Enxarxats” s’ha pogut veure reflectit a diversos mitjans de premsa locals  que tenen una gran importància arreu de les comarques gironines. Es tracta de:

  • El Punt Avui, on el periodista Xavier Castillón li va realitzar una entrevista a l’autor per parlar del recorregut fet fins arribar a tenir una sèrie de còmics que són un èxit entre els gironins. 
  • A Catalunya Ràdio es va fer un reportatge en format àudio i escrit sobre la seva trajectòria de J.C. Negre i destacant l’última entrega del còmic.
  • El Diari de Girona, un mitjà referent de les comarques gironines, ha publicat la notícia al seu portal digital i també a l’edició paper del dia 13 de desembre.
  • El Diari Ara, diari líder en català, va publicar la notícia el dia 16 desembre. 
  • Girona Secreta, la plataforma principal de la comunitat d’oci de Girona, també va publicar la nova aventura d’en Siset a l’apartat de notícies digitals
  • El portal Comicat, reconegut per seguir l’actualitat del còmic, va publicar el llançament d’“Enxarxats” el 6 de desembre al seu portal digital.

Tot Oci va fer un reportatge a la seva revista digital plasmant el recorregut de JCNegre des dels inicis en el còmic fins a l’actualitat.