Els carrers de Girona fa dies que compten amb uns nous personatges que protegeixen els habitants i vetllen per la pau i la tranquil·litat de la ciutat. Són les integrants de la Cococolla, la colla de la Cocollona, uns personatges de còmic creats per JCNegre.

L’Ari, la Iona, la Joui i l’Àlex són les quatre membres que formen la Cococolla. Són uns personatges amb poders fantàstics que llueixen unes ales de papallona i que sempre acompanyen a la Cocollona, un personatge fantàstic fruit d’una llegenda popular.

Aquests nous personatges són uns dels més importants d’“Enxarxats”, l’últim còmic protagonitzat per en Siset, que sortirà a la venda pròximament. Podeu anar familiaritzant-vos amb elles visitant-les en directe a l’aparador de la botiga de roba “White Ice!” (Carrer de Joan Maragall, 15), al bar “Originem” (Carrer de la Força, 1), a la botiga “Groovy Shop Gallery” (Carrer de l’Argenteria, 25) i al gimnàs “North”, l’antic Girona Indoor Fitness Pilates (Carrer Nord, 13).

Al costat de totes aquestes representacions hi ha un codi QR que redirigeix a la web d’en Siset, on es poden descobrir totes les aventures d’aquest superagent gioní.