X

Últimes notícies

JCNegre capta l’atenció de TotOci Girona

A la revista TotOci número 148, publicada el mes de novembre de 2021, han entrevistat a JCNegre fent-li diverses preguntes respecte de la sèrie d’en Siset. Com bé diu l’autor a la pàgina 30: “Siset és el protagonista d’una sèrie de còmics d’aventures on s’encarrega d’evitar que els ‘malvats de torn’ portin a terme les seves malifetes. És una espècie de James Bond català!”. 

També s’ha parlat de les quatre aventures d’en Siset i ha confessat que, pròximament, al mes de desembre, sortirà una nova aventura on el protagonista coneix uns personatges fantàstics amb poders sobrenaturals. “Enxarxats”, serà la nova entrega, i farà referència a la bogeria que solen tenir les persones en referència a la seva addicció a les xarxes socials. 

TotOci s’ha posicionat des de 1999 com la revista d’oci de referència, i compte amb una gran audiència entre el públic català.

Etiquetes:

Sobre l'autor

Avatar
Com que no s’hi dedica professionalment, i cansat de dibuixar sense cap finalitat, J.C.Negre s’inventa un objectiu que doni sentit a les seves obres. Per aquest motiu fusiona les seves dues aficions, el dibuix i el cinema, i crea el seu personatge de còmic anomenat Siset.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *