X

Últimes notícies

JCNegre il·lustra el cartell del Girocòmic amb una representació de la pandèmia

El Girocòmic, la Fira del còmic, el manga i l’entreteniment de Girona, és l’esdeveniment del món del còmic que mai falta a l’agenda dels apassionats a aquesta temàtica. L’última edició, que es celebra del 9 i 10 d’octubre de 2021, compta amb un cartell de luxe dissenyat per JCNegre. A la proposta presenta una Girona totalment devastada, amb un estil post-apocalíptic, i el focus principal l’ha posat en l’àngel de la catedral, que era la representació viva del missatge “tot i la pandèmia, seguim aquí, lluitant dia rere dia”.

JCNegre adopta la tècnica de “línia clara” que utilitzen grans autors com Hergé a la seva gran obra, “Tintín”. Al llarg de la seva vida l’autor gironí ha estat dibuixant moltes obres com ara la sèrie d’en Siset, un superagent al servei del President de la Generalitat de Catalunya. La seva última obra és un volum on quatre personatges fantàstics amb superpoders viuen aventures i resolen grans misteris.

Etiquetes:

Sobre l'autor

Avatar
Com que no s’hi dedica professionalment, i cansat de dibuixar sense cap finalitat, J.C.Negre s’inventa un objectiu que doni sentit a les seves obres. Per aquest motiu fusiona les seves dues aficions, el dibuix i el cinema, i crea el seu personatge de còmic anomenat Siset.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *