X

Últimes notícies

L’agent Siset carrega piles després de les seves aventures amb els xuixos de Can Castelló

Siset és un còmic d’un agent especial que ronda per Girona investigant les missions més arriscades i importants del territori. En les aventures de l’agent especial Siset GI67 sempre hi trobarem un rerefons gironí, i ens podrem capbussar pels carrers de la ciutat i pels seus monuments. 

En aquesta última aventura l’artista JCNegre ha incorporat els xuixos d’una de les empreses centenàries de Girona, “Can Castelló”. A una de les vinyetes l’agent Siset surt al costat d’un arbre amb un xuixo a les mans, un tió de Nadal i un plat de xuixos inspirats en els tan reconeguts xuixos de Can Castelló. “I no serà la primera vegada que trobarem a un personatge aficionat els xuixos”, va revelar JCNegre sobre el seu nou treball. Aquesta col·laboració va despertar l’interès de la premsa, i la notícia es pot llegir a Diari de Girona, Girona Notícies i al Punt.

Etiquetes:

Sobre l'autor

Avatar
Com que no s’hi dedica professionalment, i cansat de dibuixar sense cap finalitat, J.C.Negre s’inventa un objectiu que doni sentit a les seves obres. Per aquest motiu fusiona les seves dues aficions, el dibuix i el cinema, i crea el seu personatge de còmic anomenat Siset.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *